Jubileumfeest 40 jaar BSBB & Piet

30 juni 2019 | 14.00u| Inside in Oisterwijk

kaartverkoop via buddingsound40@gmail.com of aan de zaal!

Yes, de Budding Sound BigBand bestaat 40 jaar!

Wow, 1979 (echo echo). Paradise by the Dashboard Light was toen een hit. En jij zat misschien een potje te Rubiks Kubussen.

Onze bandleider Piet van Campenhout niet. Hij begon de Budding Sound BigBand. De held.

En nu bestaan we dus gewoon 40 jaar! Dat wordt een feestje. Voor alle Budding Sounders, voor fans van het eerste uur, voor oud-leden en leerlingen van Piet en natuurlijk voor iedereen die bigbandmuziek een warm hart toedraagt.  Ben je erbij?

Het programma

We beginnen om 14u en de zaal is open vanaf 13.15u. We spelen dan twee sets heerlijke bigbandmuziek die ons en jullie meenemen door 40 jaar BuddingSound Bigband! Te gekke muziek om te luisteren en ook nog een mooie terugblik op de vele hoogtepunten en concerten. We doen dat op een geweldige locatie: de Inside in Oisterwijk.

We zijn er enorm trots op, dat we zoveel oud-leden mogen verwelkomen waarvan er ook een flink aantal nog een paar nummers mee zullen spelen.

Kaarten zijn te verkrijgen via buddingsound40@gmail.com

of via de kaartverkoop voor aanvang van het concert.

Vriend worden van de BSBB?

We hebben het nog niet helemaal uitgedacht, maar willen graag een clubke oprichten (neehee) voor mensen die BSBB een warm hart toedragen. Mensen die ons vanuit dat warme hart willen steunen. Bijvoorbeeld door € 25,- per jaar bij te dragen aan ons bandje. Daar krijg je dan wat dingen voor terug. Bijvoorbeeld nieuws over ontwikkelingen of korting op concerten of een verse cd. Lijkt je dat wat? Stuur even een mailtje, dan hoor je van ons: buddingsound40@gmail.com.