Over ons

40 jaar Budding Sound Bigband!

De Budding Sound Bigband is ontstaan op 4 september 1979 en staat sindsdien nog steeds onder bezielende leiding van Piet van Campenhout.

De Bigband heeft thans ruim 25 leden die vol enthousiasme elke zaterdagochtend van 9.45 tot 12.30 uur repeteren in het Muziekhuis in Berkel-Enschot.

In de loop der jaren werden honderden concerten, festivals en private feesten verzorgd in Nederland en ook in België. Zo speelden wij tijdens de Big Band Battle in Deventer (publiekprijs  2007), Jazzpodium Goirle, Veldhoven, Scheveningen, Tilburg, Geertruidenberg, Berkel-Enschot, Moergestel, Oisterwijk (kioskconcerten), Hilvarenbeek. Ook gaan we geregeld de grens over voor een uitwisselingsconcert met de zuiderburen zoals Mechelen, Antwerpen en tal van andere plaatsen.

Ben je benieuwd naar ons of wil je met ons muziek komen maken? Wij zien je graag bij een van onze concerten. Je kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen via; info@buddingsound.nl. Ben je op zoek naar een bigband voor uw evenement, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.