Cd

De Budding Sound Big Band uit Oisterwijk heeft inmiddels 2 CD’s uitgebracht. 

Budding Time

De eerste CD genaamd ‘Budding Time’ is vrijwel uitverkocht. Op deze CD staan nummers als Backyard Blues, Bittersweet Romance, Dark side of the blues, Otra vez, Sam’s Boogie en Budding Tune. Het nummer Budding Tune is geschreven door onze eigen muzikaal leider Piet Van Campenhout.

Take you time

De tweede CD genaamd ‘Take your time’ is in november 2006 opgenomen met dank aan Factorium Tilburg, Gemeente Oisterwijk en de Mensink-Stichting. De CD is opgenomen in de studio van Paul François te Tilburg. Op deze CD staan nummers als One Mint Julep, Take your time, Love for Sale, Loose, White Heat en La Fiesta. Het nummer ‘Take your time’ is geschreven door Piet Van Campenhout en wordt gezongen door Anke van Esch. Nummers als Summertime, Why don’t you do right en Fly me to the moon brengt zij ook ten gehore.

Deze CD is nog voorradig en te koop voor maar 10 euro. U krijgt er geen spijt van! U kunt de CD bestellen door een mail te sturen naar onderstaand email adres.

Indien u nog twijfelt, komt u dan luisteren naar een van onze optredens of ga klik op een van de geluidsfragmenten om alvast een indruk te krijgen! Uw twijfels verdwijnen op slag.